Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Στη Ρουμανία η Εθνική Ελλάδας

Η ομάδα της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται από σήμερα (18/11) το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, η οποία αύριο καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να κατακτήσει την τρίτη πρόκριση στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ.

Μετά από μια άνετη και σύντομη πτήση, η οποία είχε διάρκεια περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά, η ελληνική αποστολή προσγειώθηκε στο Βουκουρέστι. Ύστερα από πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, αύριο το βράδυ το κρύο θα είναι τσουχτερό, καθώς την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται να είναι κοντά σου 5 βαθμούς.

Συγκρατημένη αισιοδοξία είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η διάθεση είναι θετική, απόρροια και του σκορ από το πρώτο ματς, χωρίς όμως οι ποδοσφαιριστές να αγνοούν το βαθμό δυσκολίας και τα «προβλήματα» που αναμένεται να τους βάλουν αύριο οι Ρουμάνοι.


Ύστερα από μια άνετη και σύντομη πτήση, διάρκειας περίπου 70 λεπτών, η ελληνική αποστολή προσγειώθηκε στο Βουκουρέστι. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, αύριο το βράδυ το κρύο θα είναι τσουχτερό, καθώς την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται πλησίον των 5 βαθμών.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εκείνο της συγκρατημένης αισιοδοξίας. Η διάθεση είναι θετική, απόρροια και του σκορ από το πρώτο παιχνίδι, χωρίς βεβαίως οι ποδοσφαιριστές να παραγνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας και τα «προβλήματα» που αναμένεται να τους βάλουν αύριο οι Ρουμάνοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου