Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

BLAME IT ON THE STARS (ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Σ' ΑΛΛΗ ΓΗ Σ' ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ!!!)



Αγαπητοί φίλοι & εχθροί αυτή της στήλης (μ' αυτά που γράφω το δεύτερο είναι πολύ πιο πιθανό)...επειδή ως γνωστόν όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν...ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω, προσωρινά έστω (κλαψ-κλαψ, σνιφ-σνιφ!!!)
Φεύγω!!! (κι αφήνω πίσω μου συντρίμια...πέστα εσύ ρε Χαρούλα, που τα λες καλύτερα!!) 

Το φετινό Πάσχα ήταν καθοριστικής σημασίας για μένα. Ξαφνικά εκεί που μασαμπούκωνα τον οβελία (πάντα με σαλάτα εννοείται...οι πατάτες παχαίνουν...) μου ήρθε η Θεία Φώτιση κι αποφάσισα να κάνω κάτι που δεν τολμούσα εδώ και πολλά χρόνια 
(πρέπει απ' τα τόσα λίπη ν' ανέβηκε κατακόρυφα η χοληστερίνη μου!) 

Αγαπητοί μου φίλοι, τατάμ - τατάμ...ακολουθεί πολιτική διαφήμιση (ωπ συγνώμη...μπερδεύτηκα ένεκα  προεκλογικής περιόδου...) 
Προσοχή - προσοχή...έχω  να κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση...
Αποφάσισα να πάω ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας (ακόμα δεν έχω αποφασίσει  που ακριβώς) τύπου EAT-PRAY-LOVE (ΜΑΚΕ LOVE κ.λ.π. καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει). 
Παράλληλα, σκοπέυω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στην αστρολογία (χαχα...πλάκα κάνω!!) και στην τεχνική του διαλογισμού, του τάι τσι,  της γιόγκα και κυρίως του Κάμα Σούτρα 
(αν και μεταξύ μας την τέχνη αυτή, κανονικά θα έπρεπε, να τη διδάσκω). 

Πριν φύγω για τα ξένα (στη Λάσα δέχονται γυναίκες;) ετοίμασα μια μικρή σύνοψη, για το τι πρόκειται να συμβεί σε καθέ ζώδιο έως και τις αρχές Ιουνίου του 2014. 
Εάν υποφέρετε από χρόνιες ή εποχιακές παθήσεις της καρδιάς, του μυαλού και των νεύρων, παρακαλώ θερμά μην με διαβάσετε. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, να γίνει καμιά στραβή και να μαγαριστεί περισσότερο το, ήδη, πολύπαθο κάρμα μου. 

Έχουμε και λέμε λοιπόν...τι μας περιμένει μέχρι και το καλοκαίρι του 2014...χμ...ναι...πάμε για την τελευταία μας αντίστροφη μέτρηση, πριν σας λυπηθώ και το μετανιώσω....
10, 9, 8, 7, 6....2, 1...0...GO!!!

ΚΡΙΟΣ: 
Κριαράκια μου...αχ...δυστυχώς είστε και θα συνεχίσετε, να είστε και το Μάιο,  από τους πιο φτυσμένους της φετινής Άνοιξης.. Δεν φτάνει που λουστήκατε, το Μεγάλο Σταυρό του Απριλίου στα Παρορμητικά ζώδια, με το που τελειώνει το φαινόμενο αυτό, έρχονται κάτι Πανσέληνοι και κάτι Εκλείψεις Ηλίου (στον Ταύρο μανούλα μου....!!!) μούρλια!.
Τα νεύρα σας είναι συνέχεια τσατάλια (καλά τώρα γι' αυτό δεν φταίνε μόνο τα έρημα τα ουράνια σώματα...), ενώ από παντού τρώτε ήττες. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε αδιέξοδο, προσωπικά περίπου το ίδιο και για τα οικονομικά σας, τι να πω...είναι σε χειρότερη μοίρα κι από αυτά της Ελλάδος....(you get the picture...) Από την άλλη φήμες λένε ότι βγήκαμε στις αγορές (από το τούνελ δεν ξέρω πότε θα βγούμε....) κι ότι η ανάκαμψη επιτέλους ήρθε (πάλι έλειπα η γκαντέμοβα!...). 
Οπότε οπλιστείτε με θάρρος (απ' αυτό έχετε περίσσευμα), επενδύστε στις σταθερές της ζωής σας (α ρε Ελληνίδα μάνα, πάλι για σένα χτυπά η καμπάνα...) και προσπαθήστε να διατηρήσετε τη θετική σας ενέργεια (να πίνετε πολλές Amites)...
το καλοκαίρι βρίσκεται προ των Πυλών...μην απελπίζεστε!

ΤΑΥΡΟΣ: 
Ταυρουλίνια μου....βρε πως έχετε στρογγυλέψει, το Πάσχα γίνατε διπλοί! Μη , σουτ...μην μου αρχίσετε τις δικαιολογίες, σας ξέρω πολύ καλά...και ψεύδεστε και τρώτε!!! Χωρίς περαιτέρω αναβολές αρχίστε μία από τις δίαιτες, που έχετε καρφιτσωμένες στο ψυγείο, περιμένοντας την κατάλληλη Δευτέρα (όχι δεν είναι η Δευτέρα Παρουσία!), εισάγοντας παράλληλα στη ζωή σας τη γυμναστική (αν δεν ιδρώσετε δεν λιώνουν τα ξίγκια!). Επίσης, στρωθείτε ξανά στη δουλειά, διότι κατά την εορταστική περίοδο το παραρίξατε στο σορολόπ και τώρα έχετε τον αμάζευτο! Μόλις τακτοποιήσετε τα πρακτικά, ασχοληθείτε και λίγο με τα προσωπικά σας (δεν θα σας σηκώνουν εύκολα και τα ράφια...) κι αφήστε τους ψευτοεγωισμούς και τα ντιβιντιλίκια (έχουμε τους Λέοντες και τους Ζυγούς γι' αυτά....). Συνοψίζοντας ένα είναι το τρίπτυχο για σας: 
WORK - LOVE - DO NOT EAT!!!
Ακουλουθήστε τις συμβουλές μου για να φτιάξετε κορμί κολόνα μέχρι το καλοκαίρι και να μην φωνάζουν πάλι τα παιδάκια όταν σας βλέπουν "Έι...μαμά...κοίτα ο Free Willy... Free Willy, Free Willy στάσου...μύγδαλα!!!"

ΔΙΔΥΜΟΙ: 
Διδυμάκια μου....δεν περάσατε κι άσχημα το φετινό Πάσχα; Μάλλον από τους πιο ευνοημένους θα σας χαρακτήριζα. Το ταξιδάκι σας το πήγατε (γιατί; τι έχουν τα Τρίκαλα, μια χαρά μέρος είναι!!λες να πάω εκεί;...μπα...χρειάζομαι κάτι εξωτικότερο), τα δωράκια σας τα πήρατε...α και να μην ξεχάσω και το σημαντικότερο, το οποίο βέβαια αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου. Επιτέλους το ταίρι σας χώρισε οριστικά από τη νόμιμη σύζυγο του  (αντροχωρίστρες! φτου!!) και πλέον μπορείτε, να σταματήσετε  το κρυφτούλι στα κακόφημα μοτέλ της παραλιακής ή πίσω από τις συστάδες των θάμνων, που φύονται σε γνωστά πάρκα  της Αττικής και των περιχώρων. Βέβαια, σ' αυτή τη φάση χρειάζεται προσοχή, γιατί αν πέσετε στην παγίδα ν' αντικαταστήσετε άμεσα την πιστή του γυναικούλα, κινδυνεύετε να χάσετε το περιπετειώδες κομμάτι κάθε παράνομης σχέσης...κι από καυτή ερωμένη, να μεταμορφωθείτε στην μέγαιρα που του τα...ζαλίζει (ξέρετε ποια, μην μου το παίζεται τα  κολεγιοκόριτσα!...) προσομοιάζοντας μ'  αυτή που μόλις χώρισε.  
Τα αγόρια του ζωδίου είστε τόσο ευάερα, ευήλια και γκέι (σιγά ρε παιδιά, αμέσως να παρεξηγηθείτε, γκέι στα Αγγλικά θα πει χαρούμενος...)που ότι πρόβλεψη και να κάνω, εσείς δεν πρόκειται να πτοηθείτε με τίποτα (είναι φανερό ότι σας συμπαθώ περισσότερο απ' τα κορίτσια -Διδύμους ε;).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Καρκινουλάκια μου....σσσς...μην κλαίτε μωρέ που τελείωσε η άδεια σας! Σκουπίστε τα όμορφα ματάκια σας. Πλησιάζει το καλοκαίρι, όλο και κανένα δεκαπενθήμερο θα καβατζώσετε πάλι, προκειμένου να αράξετε το τεμπέλικο κορμάκι σας, σε κάποια φιλόξενη παραλία εγχώριου νησιού ή ακόμα καλύτερα κάποιου "αλλοδαπού",,,κατά προτίμηση απ' το σύμπλεγμα των Μαλδίβων 
(είστε και φιλοτάξιδα μέσα στην τσιγγουνιά σας...)
Κατά τα άλλα, σταδιακά καθαρίζει η ομίχλη κι η καταχνιά, στεγνώνει η υγρασία του Απρίλη (μας τσάκισε τα κόκαλα  φέτος!!!) και εσείς πιο δυνατοί και πιο κατασταλαγμένοι από ποτέ (είδατε που όταν θέλετε μπορείτε!) ετοιμάζεστε για το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας, όπως σας είχα υποσχεθεί σε προηγούμενο επεισόδιο του Dancing with the Stars...σόρρυ πάλι μπερδεύτηκα, είναι από την συγκίνηση του αποχωρισμού, συγχωρήστε με (μήπως έχετε πρόχειρο ένα χαρτομάντηλο...σνιφ...αχ...ευχαριστώ...) του Blame it on the Stars εννοούσα...γι' αυτό το κεφάλι ψηλά και προχωράμε μπροστά και μόνο μπροστά, με ένα πλατύ, αστραφτερό χαμόγελο!
(τώρα γιατί κλαίτε ρε γαμώτο;)

ΛΕΩΝ:
Λιονταράκια μου...τι κάνετε ψωνάκια μου;...Έμαθα ότι λάμψατε στην Ανάσταση, πιο πολύ κι απ' τα βεγγαλικά και τις λαμπάδες.  Τι στιλ, τι άνεση, τι εξαίσιο ντύσιμο. Καταφέρατε πάλι, να γίνετε το talk of the town/village/island σε χρόνο μηδέν. Προωθήσατε και τα προεκλογικά σας φυλλάδια, στείλατε απεριόριστα ευχητήρια μηνύματα σε φίλους, θαυμαστές, ψηφοφόρους καθώς και σ' όλους τους πολιτικούς σας αντιπάλους (έτσι για να μάθουν τι εστί βασιλική ανωτερότητα...) και τώρα είστε έτοιμοι  να σηκώσετε τα μανίκια και να φτιάξετε από την αρχή, αυτόν τον ρημαδότοπο!
Δεν θέλω να βάλω φρένο στις φιλοδοξίες σας, αλλά καλού-κακού προετοιμαστείτε ψυχολογικά, για την πιθανότητα να μην αλλάξει τίποτα απολύτως και μετά τις εκλογές, ν' αναγκαστείτε, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι πριν από σας, όχι μόνο ν' αθετήσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις, αλλά επιπλέον  ν' αλλάξετε αριθμό κινητού, e-mail...κι αν τα πράγματα αγριέψουν, ακόμα και τόπο (ή χώρα) διαμονής. 
Προτείνω να υιοθετήσετε τουλάχιστον μέχρι και τις εκλογές του Μαίου, ένα πιο χαμηλό επικοινωνιακό προφίλ, να μετριάσετε τις προγραμματικές δηλώσεις και που και που, να ζητάτε και την βοήθεια του κοινού, γιατί αποδείχτηκε ότι ένας λέοντας μόνος του
(τον κούκο τον φάγατε πάει...), δεν φέρνει την Άνοιξη...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Παρθενοποπίτσες μου...σας παραδέχομαι πάντως! Τι κοψίδια πέρασαν από μπροστά σας, τι τσουρέκια, τι μαγειρίτσες, εσείς εκεί...πιστοί στην λιτή, άνοστη και ανάλατη διατροφή σας. Ούτε καν ένα κόκκινο αυγό δεν δοκιμάσατε (μα ήταν βραστό για όνομα του Δία! ) έτσι για το καλό. Σαλάτα με ξίδι (βάλτε καλέ λίγο ελαιόλαδο, κάνει καλό και στα μαλλιά), θαλασσινά στον ατμό και λευκό κρασί μετέτρεψαν τις πιο φαγανές ημέρες του χρόνου...σε νηστεία δίχως τέλος. Τι να πω! Μπράβο σας και εύγε σας και ζήτω σας!
Είστε ίσως οι μόνοι (μαζί με τ' άλλα παιδιά του Ερμή τους Διδύμους), που δεν επηρεαστήκαν τόσο  αρνητικά από τον Μεγάλο Σάτυρο (χαχα...γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια κ.λ.π.) Σταυρό ήθελα να πω, ετούτου του μήνα, που δυστυχώς για όλους εμάς τους υπόλοιπους, έχει μπροστά του μία ολόκληρη εβδομάδα, για να μας αποτελειώσει!
Συνεχίστε να βαδίζετε στον δρόμο της αρετής 
κι αφήστε εμάς τους αμαρτωλούς να σας παίρνουμε τη μπουκιά από το στόμα...κορόιδα!!! 

ΖΥΓΟΣ:
Ζυγουλίνια μου...μαζί με τους Λέοντες κλέψατε και φέτος την παράσταση, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο. Βέβαια στη δική σας περίπτωση η νίκη ήταν κάπως Πύρρειος, αφού άλλα φαίνονται στην επιφάνεια κι άλλα κρύβει ο βυθός. Τι θέλει να πει η ποιήτρια- μελλοντολόγος - χορεύτρια (γιατί γελάτε παρακαλώ, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!); Έξυπνοι άνθρωποι λογίζεστε, το πιάσατε το υπονοούμενο. Μπορεί ο/η σύζυγος να σας ταίζε στο στόμα, μπροστά στους συγγενείς και τους φίλους, αλλά off camera, το κέρατο πέφτει σύννεφο. Αντίστοιχα, για να μιλήσουμε λίγο και για τα εργασιακά σας, μπορεί η πάντα πρόθυμη συνάδελφος, να σας έχει έτοιμο κάθε πρωί γαλλικό καφέ, συνοδευόμενο από φρεσκότατο κέικ (φτιαγμένο με τα χεράκια της), αλλά μόλις γυρίσετε λίγο το κεφάλι σας, ροκανίζει την καρέκλα σας πιο αποτελεσματικά κι από χάμστερ, εμβολιασμένο με το γονίδιο της παχυσαρκίας. Γι' αυτό ήρθε ο καιρός να ξυπνήσετε λίγο και να δείτε πέρα από την επιφάνεια, γιατί όσο κι αν είναι δύσκολο για σας, πρέπει κάποια στιγμή ν' αποδεχτείτε το γεγονός, ότι υπάρχουν και κακοπροαίρετοι άνθρωποι, που ψεύδονται ασύστολα, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν (στην καλύτερη περίπτωση) ή να σας αφανίσουν (το πιθανότερο σενάριο!). Επειδή (παρόλο που είστε ελιτιστές και σνομπαρίες από την φύση σας)  σας εκτιμώ βαθιά, δεν μπορώ να σας αφήσω να ολισθήσετε στον όλεθρο, χωρίς έστω μια φιλική προειδοποίηση...
τα μάτια σας 114!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σκορπιουδάκια μου (καλά ντε δεν σας έβρισα...) έχετε  κι εσείς τα χάλια σας τα μαύρα...θα μου πείτε είχατε  ποτέ τα χάλια σας τα άσπρα;...όχι...ναι αλλά τότε δεν ήταν Άνοιξη, ν' αλλάζει ο καιρός κάθε λίγο και λιγάκι και να μην ξέρετε ποιον να σκοτώσετε από τα νεύρα σας (εμένα πάντως δεν προλαβαίνετε...φεύγω!!!). Ούτε είχε μεσολαβήσει το Πάσχα με τα λαγουδάκια, τα αυγουλάκια,  τ' αφηνιασμένα βαφτιστήρια και τ' ατελείωτα οικογενειακά τραπεζώματα, που by the way, σας τρομάζουν πιο πολύ κι από τα αγαπημένα σας horror movies. Επιπροσθέτως, προσεχώς θα σας χτυπήσει κατακούτελα, άλλη μια "θανατηφόρα" Πανσέληνος και στο καπάκι μια Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο (τουτέστιν το αντίθετο - συμπληρωματικό σας ζώδιο)...ουφ μισό λεπτό να πάρω μι' ανάσα...
με σκάσατε!
Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω, σ' ελεύθερη μετάφραση...χμ...βασικά ότι το πιο συνετό πράγμα που θα μπορούσατε, να πράξετε ώσπου,  να κοπάσει η λαίλαπα των αστεριών, είναι ο κατ' οίκον περιορισμός...γιατί πιστέψτε με της φυλακής τα σίδερα, μπορεί να είναι για τους λεβέντες, αλλά ας το διαπιστώσει και κανένας άλλος εκπρόσωπος του ζωδιακού...εσείς την κάνατε τη θητεία σας και με το παραπάνω...enough is enough!!! 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Τοξοτάκια μου...είστε οι μόνοι που έχετε πιάσει το νόημα των ημερών κι ας δοκιμάζεστε καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα. Ζήτω ή τρέλα, ζήτω κι η κορδέλα! Όχι που θα κάτσετε να σκάσετε δηλαδή για τα χρέη (σιγά τώρα τι είναι 150.000ευρώ μπροστά στην αιωνιότητα), την εργασιακή αβεβαιότητα ( το να σε καλέσει στο γραφείο ο διευθυντής για να σου ανακοινώσει τις επικείμενες περικοπές στο προσωπικό δεν είναι σε καμία περίπτωση καλό σημάδι!) την γκαντεμιά που σας δέρνει τελευταία στα προσωπικά - ερωτικά σας, συν ένα σωρό από φλέγοντα ζητήματα, που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Για εσάς ο μήνας έχει μόνιμα εννιά και τίποτα (μα τίποτα!!!) δεν μπορεί να σας κάνει να λογικευτείτε ή έστω να προβληματιστείτε (προσωρινά ρε παιδί μου, έτσι γι' αλλαγή!).
Μπορεί αυτό που θα δηλώσω να φανεί αντιδεοντολογικό, αλλά ειλικρινά σας θαυμάζω κι ομολογώ, ότι το να είσαι τόσο ζαμανφουτίστας, σε μια εποχή που όλοι σχίζονται ν' αποδείξουν, ότι κόπτονται για τη σωτηρία της πατρίδας και του κόσμου όλου άμα λάχει, είναι αν μη τι άλλο ειλικρινέστερο και σαφώς πιο ρεαλιστικό. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να σας έπαιρνα μαζί στο γύρο του κόσμου; Χμ...let me think and I will get back to you...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αιγοκεράκια μου...για δες καιρό που διάλεξε η μάντισσα να σαλπάρει, τώρα που βρέχει αναποδιές πάνω στου Αιγόκερου, τ' αγύριστο κεφάλι. Αχ, όφου-όφου, τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε καταμεσής της Άνοιξης. Θα έχετε καταλάβει ήδη, από τον τραγωδιακό μου πρόλογο (με ολίγο από βουκολικό μελό...), ότι μαζί με τους έτερους παρορμητικούς & κερατοφόρους (τους Κριούς ντε!), τραβάτε μεγάλα ζόρια, που ενδέχεται μέχρι και το τέλος του Μαίου, να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα. Είχα αποφασίσει να σας πω ψέματα, γιατί μου καίγεται η καρδιά (είστε από τις μεγάλες μου αδυναμίες, μαζί με τα Ψαράκια μου), που θα πρέπει να γίνω εγώ η φορέας των μαύρων μαντάτων. Ας αρχίσουμε από τα πιο ήπια εξ' αυτών για να καταλήξουμε στα πιο hardcore...Θα πήξετε στη δουλειά κι όχι μόνο δεν θ' ακούσετε ένα ευχαριστώ, αλλά στο τέλος αν κάτι πάει στραβά, θα την πληρώσετε εσείς τη νύφη (και τον γαμπρό, την πεθερά, τα τριτοξάδελφα, μη σας πως και τα παρανυφάκια). Στα προσωπικά σας επικρατεί καθεστώς σκοτζέζικου ντους. Μία ο καλός/η σας θα καίγεται για πάρτη σας και την αμέσως επόμενη θα δηλώνει απ' εδώ κι απ' εκεί ότι επιθυμεί διακαώς, να σας χωρίσει (θα τα μαθαίνετε χαρτί και καλαμάρι από διάφορους καλοθελητές που σας είχαν εδώ και καιρό στην μπούκα). Furthermore, τα οικονικά σας, που άλλοτε παρομοιάζονταν σε άνθιση μόνο με την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς, τώρα έχουν αρχίσει να  θυμίζουν το Χρηματιστήριο την εποχή του Σημίτη (τότε που άρχισαν να σκάνε μία-μία οι φούσκες!!). Τον Ιούνιο ευτυχώς θα επανέλθετε δριμύτεροι, γι' αυτό να τρώτε καλά, να πίνετε καθημερινά τις βιταμίνες σας (και για να είμαστε 100% σίγουροι, ανάψτε και κανένα κεράκι στον Άγιο της Ενορίας σας...)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Υδροχοάρες μου (τι να σας κάνουν εσάς τα υποκοριστικά...) ...εσείς τα ζείτε όλα στον υπερθετικό βαθμό (αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι σας θεωρούν ξενέρωτους). Τρέλα και κορδέλα οι Τοξότες, τρέλα και κορδέλες εσείς...κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί, τρικουάζ....μια πανδαισία χρωμάτων ο υπέροχος, ψηφιακός σας κόσμος. Αν και η Άνοιξη δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας εποχές (τόση γύρη, τόση χαρά, τόσος ερωτισμός...σας πιάνουν οι αλλεργίες σας), φέτος περάσατε πολύ όμορφα το Πάσχα (τι κι αν είστε στην πλειοψηφία σας Άθεοι) και γενικότερα βρίσκεστε σε μεγάλη άνοδο, σχετικά με προηγούμενες χρονιές που η μόνη ευχάριστη ασχολία που κάνατε, ήταν η εβδομαδιαία επίσκεψη στον ψυχαναλυτή σας (ή ψυχίατρο, επιλέγετε κατά περίπτωση). Τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ (όσο φτάνουμε προς το τέλος αρχίζω και κουράζομαι) ανήκετε κι εσείς στους τυχερούς της φετινής Άνοιξης κι αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι...μ' αναπάντεχα καλή παρέα (είπα να σας φτιάξω πριν φύγω...!!!) Μην με απογοητεύσετε...θα' ναι κρίμα....

ΙΧΘΕΙΣ:
Ψαράκια μου...σνιφ-σνιφ...σας φεύγω, με χάνετε (είπα να κρατηθώ και να μην κλάψω!) Αυτό ήταν, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού...σας αφήνω όμως σε καλά χέρια. Έχω συνεννοηθεί με αστερισμούς και πλανήτες, ασχέτως θέσεως και όψεων, να σας φερθούν με τρυφερότητα (είστε κι ευαίσθητα πανάθεμα σας..άει στην ευχή βούρκωσα!) και να μην σας πολυπιέζουν και μου ξαναπέσετε στα βαριά. Όταν με το καλό γυρίσω από το μακρινό μου ταξίδι στα άδυτα του κόσμου τούτου, θέλω να σας βρω στα καλύτερα σας, πιο συγκροτημένους, πιο ευτυχισμένους και πιο ολοκληρωμένους από ποτέ, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μην πτοείστε απ' τα καμώματα του Απρίλη (ο Μάιος προβλέπεται πιο βατός), γιατί από τα μέσα Ιουνίου και μετά θα στεφθείτε πρωταγωνιστές στον στίβο της ζωής κι ότι μέχρι τώρα δυσκολεύοσασταν, να το ονειρευτείτε καν, θα πέφτει στα πόδια σας, χωρίς να χρειαστεί, να κουνήσετε, ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι.Θα σας γράφω (στους άλλους θα στέλνω μόνο card postal)...και...δεν μπορώ άλλο, λύγισα! (κλαίω τώρα με συγχωρείτε!!!)
Hasta la vista....Baby!!!!

Μισό λεπτό...να φυσήξω τη μύτη μου....και να σας αποχαιρετήσω...εύχομαι να είστε όλοι καλά...κι εννοείται ότι όλες οι προβλέψεις είναι καλύτερες, όταν τις αγνοούμε και ζούμε τη ζωή μας, όπως μας έρχεται, χωρίς φόβο, με πολύ πάθος...κι ότι είναι να γίνει, έτσι κι αλλιώς στο τέλος...θα γίνει!!! Καλό μου ταξίδι....και Καλό Καλοκαίρι να έχουμε...(ενδέχεται να στείλω ανταπόκριση live από τα ξένα...γι' αυτό μην με ξεχάσετε...) 
H στήλη "BLAME IT ON THE STARS"...κατεβάζει προσωρινά τίτλους τέλους...
σας γλυκοφιλώ (και άντε και goodbye)...  
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου