Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

BLAME IT ON THE STARS 2 (το σίκουελ)




 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ), ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ…ΧΜ…ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ «ΦΑΣΙΝΑ»…ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ…ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ…ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ (Ή ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ), ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ…”BLAME IT ON THE STARS”…
10, 9, 8, 7, 6….1, 0!!! GO!
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 17/3 ΕΩΣ 24/3/2014
(ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ
 ΑΝΕΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ & ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ, ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ Κ.Λ.Π…)


ΚΡΙΟΣ:  Φίλτατε Κριέ… πες αλεύρι… όλη η υφήλιος σε γυρεύει… από πού ν’ αρχίσω και που να τελειώσω… από πρώην αγάπες, νυν παλουκοκάφτρες, που επιστρέφουν δριμύτερες, για να σ’ αποτελειώσουν με νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο …από τη μαμά σου, που επιμένει ότι  Άνοιξη-ξεΆνοιξη εσύ πρέπει να ντύνεσαι ζεστά, γιατί κρυώνει (η μαμά σου εννοείται)…από τα χρέη που συσσωρεύονται, ενώ ακόμα δεν έχεις προλάβει ν’ αποπληρώσεις αυτά των τελευταίων (εδώ κάθε Κριός που σέβεται τον εαυτό του, βάζει την ηλικία του + είκοσι χρόνια επιπλέον, γιατί όλοι οι Έλληνες χρωστάμε, πριν καν γεννηθούμε…), για να μην μιλήσω για τα εργασιακά σου και μας πάρουν όλους τα ζουμιά. Κοπλιμέντο κάνεις, για προσβολή το παίρνουν. Προσφέρεσαι να βοηθήσεις μια ανήμπορη γιαγιάκα να περάσει τον δρόμο, σε πλακώνει στις γρήγορες με το τσαντικό (σαν τον ταλαίπωρο στην διαφήμιση), περιμένεις υπομονετικά το λεωφορείο/μετρό/τρόλει, σε χουφτώνει διερχόμενος εφαψίας (η συγκεκριμένη πρόγνωση είναι unisex).
Μέσα σ’ όλα αυτά τα ευοίωνα που σέρνει πίσω της η Πανσέληνος στην Παρθένο, αισθάνεσαι και την υπαρξιακή κρίση, προ των πυλών…
Ποιος/ποια είμαι, για πού τραβάω, γιατί κανείς δεν αντέχει κοντά μου πάνω από 15 μέρες maximum (15’’minimum); Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω;
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση… γι’ αυτό πιες ένα αφέψημα βαλεριάνας και πέσε μέχρι νεωτέρας σε… νάρκη
 (….θα πρότεινα την κλασική αυτό-αναφλεγόμενη, αλλά δεν θέλω να φανώ τόσο ανάλγητη… έχουμε καιρό γι’ αυτά… ουουου!!!) 

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλτατε Ταύρε… ευτυχώς που η Παρθένος είναι φίλη σου και θα την βγάλεις καθαρή τις επόμενες επτά ημέρες, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες (μη χαίρεσαι κιλά δεν θα χάσεις ούτε αυτή την εβδομάδα, που να χτυπάς την κωλ… σου κάτω…). Ενώ κλαίγεσαι αριστερά – δεξιά για τα λεφτά που δεν υπάρχουν, κάτω από το στρώμα συσσωρεύονται  ευρουδάκια (κάτι παλιά χρωστούμενα, τα δανεικά που πήρες πίσω από τον φίλο σου τον Κριό, το χαρτζιλίκι που έβγαλες φέτος από τα κάλαντα – άσχετο, καλά δεν ντρέπεσαι κοτζάμ άντρας-γυναίκα να τα λες ακόμα; Τόσο παραδόπιστος, τόσο;)  συν τα  διάφορα κέρματα που συλλέγεις από τους δρόμους και τα σοκάκια (βλέπε Σκρουτζ Μακ Ντακ), σε φέρνουν στην πρώτη θέση των οικονομικά εύρωστων… κι αντί να δώσεις τίποτα υπέρ των πτωχών, εσύ το παίζεις φουκαραδάκι  (να σου χώσω μία, σου πω εγώ…) με απώτερο σκοπό να σ’ αφήσουν συγγενείς και φίλοι στην ησυχία σου και στην… ευημερία σου.
Αμ δε… είπα να μην σε ταράξω σήμερα, αλλά το ζητάει ο οργανισμός σου ρε πουλάκι μου (γύπας για την ακρίβεια)…Το ξέρεις αυτό που λέει «διαβολοσκορπίσματα, ανεμομαζέματα» ή κάπως έτσι τέλος πάντων… αυτό …σουρ΄χεται … οσονούπω … οπότε δεν πα να τα κάνεις μασούρι… στο τέλος θ’ αναγκαστείς να τα δώσεις μαζεμένα… κι αυτό θα πονέσει   πολύ περισσότερο…
Τι συμβουλή να σου δώσω για αυτή την εβδομάδα… χμ …ναι … δώσε μου μισό λεπτό …το βρήκα!!! Σημειώνεις; …
Ξόδεψε και κανά φράγκο παλιοτσιγκούναρε!!!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλτατοι Δίδυμοι… Τι κάνετε ρε παιδιά… τι χαμπάρια; Οι δυο σας πάλι να υποθέσω ε; Κάντε υπομονή γιατί κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα τώρα, που η Παρθένος θα κάνει το θαύμα της (έχετε και τον ίδιο κυβερνήτη τον Ερμή, πώς να το κάνουμε ευνοείστε). Αν αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές (πόσο πια;), αν ξεχάσετε για λίγο την ατζέντα και τις προθεσμίες ( λέμε τώρα αν….) και αφεθείτε στη μυρωδιά των λουλουδιών της νεραντζιάς… τότε το βλέπω το τυχερό να σας ζυγώνει… με τη μορφή κάποιου είδους εύνοιας τέλος πάντων (μην με πιέζετε να πω  περισσότερα, γιατί θα ξαναγίνω κακιά… ). Τώρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να μην «δώσετε» στεγνά όλους τους συναδέλφους σας ( και των γειτονικών εταιρειών) όπως συνηθίζετε, γιατί η Παρθένος (κι εσείς τα πρωτοξάδελφα της) είστε κάπως, πώς να το θέσω κομψά… ρουφιάνοι & κουτσομπόληδες (δεν μπόρεσα ρε παιδιά, σόρρυ…).
Προσοχή σε: συμβόλαια, ακίνητη περιουσία (και κινητή), υπογραφές κουλουπου…κουλουπού...ναι  τώρα αυτό από κάπου το κόπιαρα… 
διότι μου φάνηκε κλασικό και πιασάρικο
(οπότε πράξτε κατά το δοκούν…)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλτατοι Καρκίνοι… για να δείτε τι καλή που είμαι στο βάθος… αυτή την εβδομάδα… εκτός από την μόνιμη αυτολύπηση (τη δική σας ντε!!)… σας κάνω δώρο και τη δική μου (λύπηση σκέτο…). Πιστέψτε με έχω  πολύ σοβαρούς λόγους, να σας θεωρώ  περισσότερο αξιοθρήνητους, απ’ το συνηθισμένο. Πρώτον (και κυριότερον)…τι στην ευχή σας έχει πιάσει να «μιλήσετε», καλά δεν κλαίγατε τόσο καιρό και μέσα από τους λυγμούς κανείς δεν σας πολυκαταλάβαινε; Με το ταίρι σας θέλετε να «μιλήσετε» ξαφνικά για την πορεία της σχέσης σας, γι΄ αυτό ντύνεστε, στολίζεστε, κλείνετε πρώτο τραπέζι πίστα και στο τέλος της βραδιάς… καταλήγετε να τραγουδάτε πρίμο σεκόντο (και σκόντο) με την αοιδό το all time classic σουξέ «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»… Μιλάτε έξω από τα δόντια στον προϊστάμενο σας για τα κακώς κείμενα της εργασίας σας και καταλήγετε… απολυμένοι… αν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω να σουβλίζετε τον οβελία… παρέα με τους εναπομείναντες ζωντανούς «συγγενείς» του.
Μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει  ευτυχία ( και να υπήρχε εσείς θα την κόβατε στα τρία…) οπότε ξαναπιάστε το μυξόκλαμα… και ξεζαλάτε μας!

ΛΕΩΝ: Εξοχότατοι Λέοντες (είδες σε ξεχώρισα αρχηγέ μου…)…βλέπω  φως στο τούνελ… εύχομαι να μην είναι το τρένο!!! Αν δεν σας ισοπεδώσει ο ΟΣΕ, τότε ποιος σας πιάνει; Θα κολλήσετε  στον τοίχο όλα τα αναρχοκομμούνια  του ζωδιακού (βλέπε Υδροχόους, Τοξότες και τα συναφή) και θα πέσετε με τα μούτρα στην προεκλογική σας εκστρατεία (ασφαλώς οι περισσότεροι πολιτεύεστε…). Όσοι δεν ασχολείστε με την πολιτική (καμιά δεκαριά δηλαδή!) θα διακριθείτε σίγουρα σε κάποιον άλλο τομέα (π.χ. καλλιστεία Πελοποννήσου) και επιτέλους θα δείτε μετά από καιρό το τρεμάμενο άστρο σας… να λάμπει καταμεσής του Ανοιξιάτικου Ουρανού.
Ερωτικά, αν και έχετε την φήμη των καρδιοκατακτητών, για κάποιο ανεξήγητο λόγο (έχω κάποια υποψία αλλά δεν μαρτυράω)…δεν σας κάθεται ούτε αρσενικοθήλυκο κουνούπι… ίσως θα έπρεπε  να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας (ή τη σαμπάνια σας…) και να κοιτάξετε λίγο και την ουσία (δεν θα ζήσετε ούτε με τα ταμπελάκια, ούτε με τα κροκοδειλάκια…).
Αν κάνετε τα μισά από τα παραπάνω… το μέλλον σας 
(βραχυπρόθεσμα έστω… )προβλέπεται…. σαφώς πιο ευοίωνο…trust me!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλτατες Παρθένοι (τι να κάνω εγώ  φταίω που το ζώδιο είναι θηλυκό;). Λοιπόν η τρέχουσα εβδομάδα, ξεκινάει για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, κάπως έτσι…«Το φεγγάααρι πάνωθε σας…ασημένιο τάλιρο…»…αχ όσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ, γι’ άλλη μία εβδομάδα  θα πρέπει να σας υποστούμε στη θέση του…οδηγού 
(were heading for a fall!)…
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι, ότι ενώ η Πανσέληνος σας προικίζει με καμιά ντουζίνα επιπλέον κουσούρια (αν προστεθούν σ’ αυτά που έχετε ήδη φτάνουμε στο αστρονομικό νούμερο: 10.000.000.212), συνεχίζετε να γοητεύετε τα πλήθη (ακόμα κι όταν σνιφάρετε OTRYVIN), να πείθετε για τις καλές σας προθέσεις (μα τι πάθαμε οι υπόλοιποι…μάγια μας κάνατε, μάγια!) και να σημειώνετε επιτυχίες, σ’ οποιονδήποτε τομέα αποφασίσετε, να δραστηριοποιηθείτε. Από την άλλη (σιγά μην σας τα πω όλα ρόδινα) το χθεσινό, Κυριακάτικο φεγγάρι, σας δημιουργεί κομάρες, τρεμούλες, ρίγη, οπότε αν δεν προσέξετε και …ξεσκεπάζεστε (κυριολεκτικά & μεταφορικά)…καραδοκούν υιοί (και μερικές αγανακτισμένες κόρες)  και όλοι γνωρίζουμε πόσο επιρρεπής είστε στην…αρρώστια!
Επωφεληθείτε της πρόσκαιρης εύνοιας. Για παν ενδεχόμενο πάρτε και μια πολυβιταμίνη…γιατί τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος;
(ένα πουφ! είμαστε…και δεν εννοώ το σκαμπό…)

ΖΥΓΟΣ: Αξιότιμοι Ζυγοί (άντε σας ξεχώρισα κι εσάς…αλλά τελευταία φορά…)…ίσως για πρώτη φορά μετά από…τη γέννηση σας, αρχίζετε να έχετε κάποιους κλυδωνισμούς, στον κατά τα άλλα, υπέροχο….ροζ παλ κόσμο σας. Πιθανότατα ευθύνεται το χθεσινό φεγγάρι…που έχει βάλει στόχο να κάνει σμπαράλια, το «Γυάλινο Κόσμο» σας….Οι εποχές που οι Δημόσιες Σχέσεις σας παρείχαν άσυλο διαρκείας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί  και τα «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», που πουλούσατε αφειδώς κι όλοι αγόραζαν, αποτελούν πια τροφή για τα συμπαθή πλάσματα του βυθού.
Σιγά – σιγά (και βασανιστικά), μπαίνετε κι εσείς στην τροχιά της «κρίσης», μαθαίνοντας «the hard way», ότι άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη (αν και λίγο τα διόδια, λίγο η βενζίνη και καμιά στάση σε φαστφουντάδικο της Εθνικής…μία η άλλη έρχεται).
Συνιστώ για αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα να περιοριστείτε 
μόνο σε window-shopping και που θα πάει που θα βγει….
θα ξαναματά-γυρίσει και για σας η παλιοζωή….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλτατοι Σκορπιοί, η χθεσινή Πανσέληνος στην Παρθένο ήταν για σας, ότι το νίτρο για την γλυκερίνη (δεν ξέρω πολλά για το αντικείμενο, αλλά νομίζω ότι η ένωση των δύο…οδηγεί σε μπουμ-καμπούμ), οπότε καταλαβαίνετε ότι καλά την σκαπουλάρατε επτά μερούλες, τώρα το διάλλειμα τέλος…και τα κεφάλια μέσα (μην τρομάζετε, δεν εννοώ την ψειρού…αφού είπαμε για έξι εβδομάδες είστε safe from harm).
Προσοχή, προσοχή, προσοχή σε όλους τους τομείς και ειδικά στις γκρίζες ζώνες σας, που έχουν όπως πάντα να κάνουν με τον ευάλωτο ψυχισμό σας.  Η έμφυτη κλίση σας προς την κλεπτομανία, τη σχιζοφρένεια, την επιδειξιομανία, …τη νυμφομανία κ.τ.λ. βρίσκεται σε έξαρση, με αποτέλεσμα να  μην μπορείτε να τις κοντρολάρετε με τίποτα, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στον στενό (και πιο φαρδύ) σας περίγυρο. Μην εκπλαγείτε διόλου, αν όλοι απομακρύνονται βιαστικά στο πέρασμα σας, σαν να τους σημαδεύετε με καραμπίνα (φρόνιμα έτσι;…)
Αν κρατήσετε ένα πιο low profile και παίρνετε τακτικά την φαρμακευτική σας αγωγή…ίσως καταφέρετε να ενταχθείτε ξανά στο κοινωνικό σύνολο (το οποίο μεταξύ μας…δεν είναι και στα καλύτερα του…έχετε και εσείς τα δίκια σας, που το σνομπάρετε…).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλτατοι Τοξότες, ξέρετε τι μου τη δίνει περισσότερο απ’ όλα; Που οι ταλαίπωροι οι Σκορπιοί κουβαλάνε πάνω τους τη ρετσινιά του «σκοτεινού» τύπου του ζωδιακού (για να το θέσω κόσμια) κι εσείς τα αρχικωλοπ…. ότι κουλαμάρα κι αν κάνετε τη σκαπουλάρετε πάντα ως οι «ανέμελοι», οι «αισιόδοξοι» και κολοκύθια τούμπανο…Δεν φτάνει που επιδεικνύεται τον ωχαδερφισμό σας, ωσάν να ήταν προσόν…έχετε και το απύθμενο θράσος να στηλιτεύετε αυτούς που τρέχουν και δεν φτάνουν…για να προλάβουν τις τρύπες που ανοίγετε σε προϋπολογισμούς, τοίχους, κεφάλια 
και πάει λέγοντας….
Η χθεσινή Πανσέληνος, θα επιδράσει πάνω σας, καταλυτικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του γι’ αυτό δώστε βάση…
Αφήστε κάτω το λάτε καπουτσίνο και το κινητό (για σας φτιάχνουν οι εταιρείες τα πακέτα απεριόριστου χρόνου ομιλίας)
και στρωθείτε στη δουλειά…αλλιώς…την επόμενη εβδομάδα…θα επανέλθω με τις κυρώσεις…(α κόφτε λίγο και το πιώμα γιατί η πρώτη θα είναι του ήπατος).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλτατοι Αιγόκεροι, η Παρθένος είναι και δική σας φίλη (καλύτερη μάλιστα κι απ’ του Ταύρου) γι’ αυτό το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό για όλο το  μήνα Μάρτιο (μην πτοείστε από τις επερχόμενες απολύσεις στο Δημόσιο…οι περισσότεροι είστε μόνιμοι άλλωστε…). Πάλι όλοι και όλα κρέμονται από τις πανίσχυρες πλάτες σας (άλλο νομίζατε ότι θα γράψω…ρεμάλια Τοξότες..), αλλά όπως πάντα εσείς θα αντέξετε την πίεση, ή τουλάχιστον θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να φέρετε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή (ψώνια στο σούπερ μάρκετ με τη σύζυγο, αναζήτηση πάρκινγκ στο κέντρο εν ώρα αιχμής, κ.λ.π.).
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην εργατικότητα, το σθένος και την ακεραιότητα σας (κωφεύω στις κακές γλώσσες που killer σας ανεβάζουν, killer σας κατεβάζουν) κι εναποθέτω όλες τις ελπίδες μου πάνω σας…
μην με απογοητεύσετε κι εσείς (pleaseee!!!).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλτατοι Υδροχόοι, ξέρω ότι το χθεσινό φεγγαράκι εσείς το είδατε με το τηλεσκόπιο και σας συγχαίρω γι’ αυτό…καλό βέβαια θα ήταν να το βλέπατε που και που, κάπου πιο ειδυλλιακά από το μπαλκόνι του σπιτιού σας, κατά προτίμηση συντροφιά με κάποιον/κάποια (γήινο αν είναι δυνατόν), που θα σας πει και μια κουβέντα επ’ αυτού ή θα σας κρατήσει τρυφερά το χέρι ή θα….
(σταματάω εδώ πριν η στήλη χαρακτηριστεί X-RATED).
Επίσης, πρέπει επειγόντως, να σταματήσετε να παρακολουθείτε την καθόλα διασκεδαστική σειρά Bing Bang, η οποία πάνω σας λειτουργεί καταστροφικά…γιατί; μα θέλει και ρώτημα;…Tο να θεωρείτε role model τον Σέλντον, δεν είναι υγιής τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης σας (χρόνια αιθεροβατοψία)!!!
Η μελλοντολόγος σας προτείνει ισχυρές δόσεις τηλεθέασης CSI (κατά προτίμηση LAS VEGAS που είναι και πιο hardcore), Δελτίων Ειδήσεων (ασχέτως δικτύου) και  των «Οικογενειακών Ιστοριών»…αν δεν επέλθει η πολυπόθητη γείωση μετά από τόσο ρεαλισμό…
εγώ νίπτω τας χείρας μου…

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλτατοι Ιχθύες, με σας αντιμετωπίζω συνεχώς το εξής πρόβλημα…ενώ θέλω να σας τα χώσω, θέλω να σας θυμώσω, θέλω να σας γράψω μια πρόβλεψη…χειρότερη κι απ’ αυτές του Νοστράδαμου…έχετε αυτό το κάτι, που με λυγίζει την άκαμπτη…το’ χω ψάξει βαθιά (και συνεχίζω…), μήπως κι ανακαλύψω από πού πηγάζει η έμφυτη αδυναμία μου, προς τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Είναι άραγε τα υπέροχα, υγρά μάτια σας; Το γλυκό σας χαμόγελο; Η out of bed κουπ σας; Είναι που από μικρή απολάμβανα τα θαλασσινά (το λευκό κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου…άσχετο…).
Κάτι, κάτι, με τραβάει κοντά σας…κι όσο προσπαθώ να σας αντισταθώ, τόσο πιο πολύ…πέφτω στα δίχτυα σας (…ψαράδες μου!!). Όχι δεν είναι σωστό, πρέπει να διατηρήσω ανέπαφη την αντικειμενικότητα μου ως άνθρωπος κι ως επιστήμων 
(ναι η αστρολογία είναι επιστήμη λέμε!!!!) και να σας αντιμετωπίσω με την ίδια σκληρότητα, που αντιμετωπίζω και τους υπόλοιπους έντεκα…
…αλλά θα το κάνω από την επόμενη εβδομάδα…γιατί τώρα δεν μπορώ…λιώωωνω….

Αυτά για σήμερα και για τις επόμενες έξι ημέρες…να προσέχετε γενικά (οι καιροί είναι πονηροί κι οι άνθρωποι χίλιες φορές πονηρότεροι)…και μην ξεχνάτε πως ότι κι αν γίνει,,, εμείς τραγουδάμε «Blame it on the Stars” 
(στην ανάγκη «Blame it on Mame»
από πάνω μας να φύγει κι όπου θέλει, ας πάει!)
Θα επανέλθω tougher than ever, την ερχόμενη  εβδομάδα, γι’ αυτό φρόνιμα!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου