Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

BLAME IT ON THE STARS....

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 10/3/2014 (ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
ΑΛΛΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ...) 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΕ ΑΝΤΕΞΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΝΤΕΞΩ (ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…)  
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ NEWS PROJECT 24 ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ»…
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ…ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ…
ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ (ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!) 
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ 
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ…
WE GOT A THING GOING ON BETWEEN US
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΩΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ  ΣΑΣ (ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΛ ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ)...
ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ... 
«BLAME IT ON THE STARS” …
10,9,8,7,6, 5….1..0...GO!!!


ΕΒΔΟΜΑΔA ΑΠΟ 10/3 ΕΩΣ 17/3/2014
(ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ)

ΚΡΙΟΣ: …Ασύλληπτε Κριέ…1ον. Γιατί πάντα βιάζεσαι; 2ον. Γιατί σχεδόν πάντα, πρώτα μιλάς και μετά σκέφτεσαι; 3ον.  Γιατί που να πάρει η οργή να πάρει, είσαι τόσο…οργισμένος; Αυτά τα τρία θεμελιώδη ερωτήματα θα έπρεπε, να σε απασχολούν αυτήν την εβδομάδα, που οι μισοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, οι άλλοι μισοί το ψάχνουν…κι εσύ…όπως και να το κάνουμε δεν γουστάρεις καθόλου, αυτή την πλανητική αναστάτωση πάνω απ’ το κεφάλι σου (που είναι κι υπερευαίσθητο λένε…Θου Κύριε)!! Λοιπόν, προτείνω να πάρεις μια βαθιά ανάσα (ιδανικά και περισσότερες), να χαλαρώσεις (καλά ένα αστείο έκανα…) και την επόμενη φορά που θα έχεις την παρόρμηση να μιλήσεις, καλύτερα μάσα (αγνό παρθένο χορταράκι…made by Kalamata City…)…αν δεν πιάσει κι αυτό τι να πω…περίμενε έως την επόμενη εβδομάδα…μήπως κι αλλάξει κάτι (χλωμό…πολύ χλωμό).

ΤΑΥΡΟΣ: …Αχαλίνωτε Ταύρε…Ήθελα να ήξερα ποιος ξεκίνησε τη φήμη ότι είσαι αργός, σταθερός, ήρεμος και συγκαταβατικός εκ φύσεως κι…εκ πεποιθήσεως. Προφανώς πρόκειται για τεράστια παρεξήγηση, επειδή (κατά την ταπεινή μου γνώμη) καμιά φορά μαλακοδείχνεις (με την καλή έννοια!!!). Ειδικά την εβδομάδα που διανύουμε όμως, επιδεικνύεις πρωτοφανή δραστηριότητα…ακόμα και για τα δεδομένα των Διδύμων (αν συνεχίσεις έτσι θα αιτηθούν μετακόμιση σε μια πιο φιλική θέση στο ζωδιακό…) σεξ θέλεις, τώρα το θέλεις…αγάπες και λουλούδια θέλεις, τώρα τα θέλεις κι αυτά…ένα τρίπιτο με απ’ όλα θέλεις, χθες, σήμερα forever & ever το θέλεις (η φήμη ότι είσαι ζουμπουρλούδικο, δεν είναι τόσο φήμη μεταξύ μας), αύξηση θες (ξέχνα το δεν παίζει με τίποτα, καθαρά αστρολογικά μιλώντας…)…διακοπές θέλεις, προχθές τις θέλεις…καλά εντάξει, χαλάρωσε κι εσύ, μαζί με τον γείτονα σου τον Κριό και όλα θα γίνουν στην ώρα τους (όρκο δεν παίρνω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)…κι αν δεν γίνουν (plan B), μη χολοσκάς….Άνοιξη έρχεται…οπότε κάνε υπομονή και κουράγιο 
(παλιά σου τέχνη κόσκινο!…)

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδιοπομπαίε Δίδυμε…Ότι κακό κάνει τ’ αφεντικό εσύ είσαι ο φταίχτης (κι οι πολλαπλοί εαυτοί σου βεβαίως-βεβαίως…) Τι πράγμα είναι αυτό με το άτομο σου (άτομα συγνώμη…) Ο Μπαμπινιώτης έχει βάλει δίπλα στο επιφώνημα «απαπαπά» το ζώδιο σου, ως συνώνυμο του σοκ που δεν εκφράζεται αλλιώς. Τι τους κάνεις και φεύγουν όλοι τρέχοντας, ουρλιάζοντας παράλληλα «αγιούτοοοο». Ωραίο παιδί είσαι (με έμφαση στο «παιδί»), καλό παιδί, δεν είσαι (ψέματα δεν μπορώ να πω, αμαρτία…), κοινωνικός είσαι (με το δικό σου ιδιόμορφο στιλ), δραστήριος είσαι (όχι όλοι μην τρελαθούμε!), παντογνώστης είσαι (αυτό ψά’ξτο by the way)…και ειδικά την εβδομάδα αυτή,  το πλανητικό σκηνικό, είναι μάλλον θετικά προσκείμενο, προς την περίπτωση σου. Μήπως να χαλάρωνες  κι εσύ και να πήγαινες λίγο σπίτι σου, γιατί σε λίγο θα στο θυμίζουν, μόνο κάτι φωτογραφίες στο κινητό σου;…Στην τελική αν πάθεις σύνδρομο στέρησης παρλαπίπας…υπάρχει η κοινωνική δικτύωση, η κινητή τηλεφωνία, ο γείτονας απέναντι, οι γραμμές υποστήριξης φρενοβλαβών κ.λ.π. (εγώ θα σας τα λέω όλα; Ντροπή!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ματιασμένε (μόνιμα όμως!) Καρκίνε…Πάλι κλαις μωρέεεε;  Που έφυγε ο Χειμώνας; Που δεν έρχεται η ρημάδα η Άνοιξη; Που πήρες 800 γραμμάρια; Που τελείωσαν οι εκπτώσεις; Που δεν χωράς στο extra large του ZARA (μεταξύ μας είναι όντως στενά…) Τιιιιιιιι; Ποιο είναι τέλος πάντων το πρόβλημα σου; Θα σου πω εγώ για να μην κουράζεσαι (είσαι κι αρχιτεμπέλαρος) . Αυτή την εβδομάδα τα άστρα συνωμοτούν εναντίον σου (μη σου πω και το σύμπαν), αλλά εσύ μην πτοείσαι (πόσο πιο χαμηλά να πέσεις;), αφού έτσι κι αλλιώς πάσχεις από χρόνια μανία καταδίωξης, οπότε δεν χρειάζεσαι οποιαδήποτε πρόβλεψη για να υποφέρεις πιότερο. Τώρα όσον αφορά τα ερωτικά «κλάψτε ουρανοί κι αστέρια κι ορφανά πουλιά της ερημιάς», ή χυλόπιτα θα φας ή θα έχεις καμιά επιστροφή – καταστροφή, που θα σε κάνει να πισωγυρίσεις (πολύ πρωτότυπο) σ’ έναν/ μία ακόμα loser, απ’ αυτούς που συνηθίζεις κατά καιρούς, να γιατροπορεύεις pro bono (που σημαίνει δωρεάν κι όχι «πριν τον Bono»). Στη δική σου περίπτωση η Καλαμάτα δεν φτουράει…οπότε κανόνισε άμεσα μια απόδραση προς Κρήτη μεριά (Zwniana Marketyou know…) Καλό ταξίδι (και μην γυρίσεις μ’ άδεια χέρια, υπολείπονται άλλοι 8 ταλαίπωροι του ζωδιακού…)

ΛΕΩΝ: Ανυπέρβλητε Λέοντα…Τι  έγινε Αρχηγέ μου, τι ντου από παντού είναι αυτό; Χτυπάνε οι οχτροί και μέρα με τη μέρα, την βλέπω την Ισπανική Υποχώρηση,  να κοντοζυγώνει. Ενώ όταν βγαίνεις από το σπίτι σου σιαγμένος, καλοσιδερωμένος και παρφουμαρισμένος, νιώθεις έτοιμος να πάρεις πρώτα το Μανχάταν και μετά το Βερολίνο (μπαγάσα ξεκινάς από τα εύκολα ε;), κάτι γίνεται στην πορεία και καταβαραθρώνεσαι (πέφτει από πάνω και το γιγάντιο εγώ σου και…άστα να πάνε…). Ένας σου τη λέει για τα πολιτικά σου πιστεύω (κωλόπαιδα Υδροχόοι…ου να μου χαθείτε…το βασιλιά ρε, το βασιλιά;), άλλος αμφισβητεί την τρισμέγιστη γοητεία σου (Τοξότης θα’ ναι ο έρμος, καμένος στο παρελθόν, τώρα φυσάει και την Αγελαδίτσα…) ένας τρίτος σε κρίνει για τις ενδυματολογικές σου επιλογές (άει σιχτίρ ρε Παρθένοι, άει σιχτίρ)…και όλοι μαζί προσπαθούν, ν’ αναχαιτίσουν την γενετήσια ορμή σου (αν είναι δυνατόν;;;;)..Άκουσε με προσεχτικά, διότι χανόμεθα…ή θα περιορίσεις λίγο την φιλαυτία σου (ναι είσαι νάρκισσος λέμε!!!) ή θα σε βάλουν όλοι στη γωνία (σαν την μικρή Ελένη) και στο τέλος θα κλαις με μαύρο δάκρυ (Μαρθαβουρτσιώτικο!)…Τι να σου κάνω…Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες…δύσκολοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποστειρωμένη Παρθένε (είναι «η Παρθένος» και ουχί ο…μη γελάτε αστοιχείωτοι!) Όταν σε όλους, πάνε τα πάντα στραβά…εσύ καλοπερνάς (άμα είναι γρουσούζης ο άνθρωπος!!!). Με Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και λοιπούς πραγματικά σημαντικούς ανθρώπους να έχουν βγει νοκ άουτ πλανητικά, ήρθε η σειρά σου να λάμψεις (μη χαίρεσαι δεν θα κρατήσει πολύ…) Πιο πικρόχολοι, πιο επικριτικοί και πιο υποχόνδριοι από ποτέ, ξεχύνεστε στο ρινγκ της ζωής και κατά ένα περίεργο τρόπο, κάποιοι ψαρώνουν…(άβυσσος η ψυχή των Ιχθύων…) κι εκεί που θα περίμενες ν’ ακούσεις το γνωστό «give us a brake”…μικροί και μεγάλοι κρέμονται απ’ τα χείλη σου (είναι και λιπόσαρκα πανάθεμα τα!). Μην ανησυχείς πολύ σύντομα θα ξαναγυρίσεις στο β’ ρόλο, στον οποίο μεταξύ μας έχεις κάνει ντοκτορά…γι’ αυτό πάρε ότι μπορείς, όσο προλαβαίνεις…Στα ερωτικά σου δεν αναφέρομαι…όχι επειδή έχω κάποια προκατάληψη…αλλά επειδή μέχρι νεωτέρας παραμένεις απελπιστικά…ξενέρωτος (όχι θα σ’ άφηνα…).

ΖΥΓΟΣ: Κοσμικέ Ζυγέ…τι κάλλος (με τη διττή του έννοια…)…τι χάρη…τι κομψότης…αχ…αμετανόητος φίλε μου αμετανόητος…εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ διπλώνεις σούσι μαζί με τον έτερο έκπτωτο (βλέπε Λέοντα) αναπολώντας τις παλιές, καλές εποχές…τότε που λανσάρατε στους πληβείους (οι υπόλοιποι 10 δηλαδή…) φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τους πουλούσατε αβέρτα τσαντικά και ρουχισμό σε τιμές υπερκόστους. Πάνε αυτά ξεχάστε τα…περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις! Σταματήστε επειγόντως να υπερχρεώνετε τις κάρτες σας οι σπάταλοι (γιατί έχετε και κάτι Σκρουτζ ανάμεσα σας, η Αφροδίτη να μας φυλάει..), γυρίστε λίγο το καλοχτενισμένο σας κεφάλι και δείτε πέρα από την πρόσφατα εγχειρισμένη μύτη σας…ότι η ζωή δεν είναι μόνο άρτος και θεάματα…για κάποιους δυστυχώς ο άρτος είναι είδος πολυτελείας…γι΄αυτό put little love in your hearts…και χαρίστε σε καμιά φίλη σας τη σινιέ τσάντα, που ακόμα φυλάτε στην ντουλάπα …με το ταμπελάκι still on (άντε να μην τα πάρω!!!...).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρεξηγημένε Σκορπιέ…σαν το Δίδυμο κι εσύ…ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίον (ας σημειωθεί στα πρακτικά, ότι ποτέ δεν έχει συμβεί να σου αναγνωρίσουν κακοδικία…) Όσον αφορά το μέλλον σου, για τις επόμενες επτά εβδομάδες, εγγυώμαι προσωπικά,  ότι τουλάχιστον θα παραμείνεις εκτός φυλακής (όσοι είναι ήδη μέσα…όλο και κάποια πενθήμερη αδειούλα μαγειρεύετε...) ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μία άνοδος των οικονομικών σου (κληρονομιά θα’ ναι…το τζόκερ θα’ ναι…επίδομα ανθυγιεινής εργασίας θα’ ναι…τι να σου πω, θα σε γελάσω και δεν το θέλω…) η οποία θα σε κάνει σαφώς πιο χαρούμενο και πρόθυμο να μοιραστείς μέρος των εσόδων (με τους συνεργούς σου χαχα…συγνώμη παρασύρθηκα) με τους αγαπημένους σου (αν έχεις βέβαια…χαχα…χίλια συγνώμη,,, δεν το θέλω ειλικρινά…οκ σταματάω, αλήθεια…) . Ευνοείσαι κι εσύ, όπως οι Παρθένοι (…ο Κρόνος να μας φυλάει!…) και μαζί μπορείτε ν’ αφανίσετε…συγνώμη να μεγαλουργήσετε ήθελα να πω…μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας…χμ…λοιπόν καλές επιτυχίες και…δείξτε έλεος (ναι σωστά…έλεος θα πει…άστο δεν το’χετε…ναι…δεν…άκυρο...)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ουτοπιστή Τοξότη…α ρε φιλαράκι….τόσα Γούντστοκ…τόσα Πολυτεχνεία…τόσα Μάταλα…εις μάτην…ακόμα ο κόσμος είναι…σκατ…κι απόσκατ…που πάμε ορέ, για πού τραβάμε (βοήθα ρε Υδροχόε…) τι απέγινε η ανεμελιά, ο ρομαντισμός, οι πορείες προς την Αμερικανική Πρεσβεία…αχ…καταραμένο κεφάλαιο…μας έφτασες στο ΔΝΤ…και τώρα δεν έχουμε φράγκο, να πάμε ούτε μέχρι τ’ Αγκίστρι,  για ελεύθερο κάμπινγκ…ναι ρε man δίκιο έχεις δεν λέω… αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει (και το υπόλοιπο κορμί αμαλάχει…). Καλή η αμπελοφιλοσοφία, αλλά άμα έκανες και κανένα διάλειμμα για δουλειά, όλο και κανά ψιλό θα κονόμαγες. Αραχτός στην καφετέρια με τα free press ανά χείρας, άντε να σου κάτσει κανένα live στο Gagarin…πάρε και καμιά Χρυσή Ευκαιρία το κέρατο μου μέσα!! Άει στην ευχή με σύγχυσες…Για επτά μέρες σου δίνω άφεση…(αν με χρειαστείς θα είμαι στη Betty Ford…ν’ απεξαρτηθώ από την πάρτη σου…youre toxic...!!!)


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νομοταγή Αιγόκερε…Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και τουλάχιστον λειτουργεί (ενίοτε.,..) το Δημόσιο…Εντάξει μπορεί να είσαι χαρτογιακάς και μπουρτζόβλαχος που το παίζει ιντελεκτουέλ, αλλά τουλάχιστον την συγκεκριμένη εβδομάδα που γίνεται αστρολογικά του οργίου, υπάρχει κι ένας νοματαίος, νηφάλιος αρκετά…για να κρατάει τα μπόσικα. Παρόλα αυτά θα συνεχιστεί η ανομβρία στα  αισθηματικά (οι αρπαχτές πάνω στο φωτοτυπικό του γραφείου σου,  δεν λογίζονται για σχέση…), ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει μια έντονη ροπή, προς κάθε είδους ατυχήματα (καλού – κακού μην αγοράζεις προφυλακτικά από απομακρυσμένα περίπτερα) συν μια γενικότερη κακοδαιμονία, η οποία δυστυχώς θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα (α ρε Κρόνε, τρως τα παιδιά σου!). Οπλίσου με την ατσαλένια αυτοκυριαρχία σου και βάζε σφραγίδες αβέρτα…από Απρίλιο και μετά…θα επέλθει η δικαίωση (μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο κ.λ.π…)  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερκόσμιε Υδροχόε…όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη…από εκεί που φίλοι και συγγενείς επικοινωνούσαν με τα εφημερεύοντα μπας και μάθουν νέα σου (γιατί δεν τους δίνεις κατευθείαν τα τηλέφωνα της ΝΑΣΑ;) έχεις πάρει αμπάριζα σπίτια, μαγαζιά και μαζικές συνεστιάσεις και μοιράζεις…αυτόγραφα. Επιπλέον είσαι ερωτευμένος με την ιδέα (είπα κι εγώ…τρόμαξα)…ενός ταξιδιού σ’ ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει (καλά είπα εγώ για τη ΝΑΣΑ…) και θέλεις όσο τίποτα άλλο, να εξερευνήσεις  το άγνωστο, ως άλλη Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια…οκ καλά…κούλαρε λίγο αδερφέ μου, πάρε ένα τηλέφωνο τον κολλητό σου τον Τοξότη που χρειάζεται support…κι άσε τα ταξίδια και τις ονειροφαντασιές…εγώ θα σας κάνω δώρο τον κόκκινο μαρκαδόρο (…για να κυκλώσετε τις προσφορές εργασίας έτσι…άντε μην τα πάρω και μαζί σας και την πληρώσουν οι Ιχθύες οι ταλαίπωροι…που έπονται…τελευταίοι και καταϊδρωμένοι…άντε…χαραμοφάηδες, λαμόγια…ουστ!!!) 

ΙΧΘΥΕΣ: Ευάλωτοι (μμμ παίζεται!!) Ιχθύες…θα είμαι καλή μαζί σας (από οίκτο κυρίως)…ναι ξέρω ότι πονάτε…γνωρίζω επίσης, ότι αν και πιο βασανισμένοι απ’  τους Καρκίνους, συνήθως εκείνοι παίρνουν το credit της γκαντεμιάς, αφήνοντας σας μόνους, με την υπέρτατη θλίψη σας…όμως μπορείτε να μου εξηγήσετε πως ενώ είστε τόσο ευάλωτοι, τόσο φιλάσθενοι, τόσο ευαίσθητοι (μύθος!!!!), καταλήγετε σχεδόν πάντα να κατέχετε θέσεις εξουσίας, να είστε πετυχημένοι στα επαγγελματικά σας και δημοφιλείς στις παρέες σας; (ρε μπας και μας δουλεύετε;)…Δεν μιλάτε έ; Τηρείτε σιγήν Ιχθύος ε; Έ βέβαια τι να πείτε, αφού στο βάθος ξέρετε ότι έχω δίκιο, γι’ αυτό αφήστε τη μουρμούρα και δείξτε άφοβα το δυναμισμό σας, την αναλγησία σας, τον υπέρτατο εγωισμό σας (όχι για να μην λέμε  μονίμως για τα Λιοντάρια, που είναι κι εύκολος στόχος τα φουκαριάρικα…)…Τα σιγανά ποταμάκια ρίχνουν τα φράγματα…άρα…τουμπεκί ψιλοκομμένο έως και τις 17…γιατί έχω φτάσει στα όρια μου η ενορατική….

Αυτά προς το παρόν…θα επανέλθω δριμύτερη…την επόμενη εβδομάδα…(πρώτα ο Δίας,,,), μέχρι τότε.. όπως είπαμε…
Blame it on the stars & keep walking!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου