Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

BLAME IT ON THE STARS (ΤΡΙΤΩΣΕ TO ΚΑΚΟ !!!!)





Καλησπέρα σας!! (άργησα να ξυπνήσω σήμερα, μελετούσα μέχρι αργά, για να σας τα πω σωστά). Γνωρίζω καλά, ότι το Σαββατοκύριακο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς.... έβαλε φωτιά στην φαντασία, αποσυντονίζοντας τους πιο φευγάτους εξ'ημών.. ενώ παράλληλα η Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία πλησιάζει οσωνούπω...σκοπεύει, να μας αποτελειώσει. 
Για όλους αυτούς τους λόγους, θα προσπαθήσω αυτή την εβδομάδα, να είμαι πιο επιεικής μαζί σας (λίγο)...μέχρι να συνέλθετε από τα διάφορα σοκ που προκαλεί...
η τόση πλανητική...πλάνη και πλεκτάνη...
Πάμε να δούμε τι θα δούμε....
10,9,8,7,6....2,1, 0!!!! GO!

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 24/3/2014 ΕΩΣ 31/3/2014


ΚΡΙΟΣ: Σύντεκνοι/σύντεκνες... (όρε γλέντια!...), ο ήλιος μπήκε στο ζώδιο σας από τις 21/3, αλλά το φως λιγοστό. Κοντοζυγώνει και μια Νέα Σελήνη φωτιά και λάβρα...κι ο Μάρτιος θα σας αποχαιρετήσει μ΄ένα...μπαμ! Τι εννοώ; Πολλά και διάφορα, αλλά για να μην μακρηγορώ, θα σας κάνω μια σύνοψη των κυριοτέρων.
Ενώ εσείς πετάτε τη σκούφια σας, για κάθε είδους extreme sport (...κι ο έρωτας απ' αυτό είναι μην γελιέστε), το πιο συγκλονιστικό που σας συμβαίνει τελευταία, είναι να καταφέρετε, να ολοκληρώσετε μ' επιτυχία ένα sudoku (το εύκολο επίπεδο...). Ούτε εκδρομές στη Λίμνη Πλαστήρα (αχ...τι σου θύμισα τώρα), ούτε kite surfing σε κάθε διαθέσιμη ακτή της Αττικής και της Περιφέρειας, ούτε καν ένα κοινό, απλό bungee jumping δεν σας κάθεται.
Σπίτι-δουλειά, δουλειά – σπίτι κι ενδιάμεσα καμιά στάση για σουβλάκι
(κρέπα οι πιο κλασάτοι).
Για να μην θίξω τον τομέα έρωτα, όπου τα πράγματα είναι τόσο στάσιμα
που ακόμα και τα κουνούπια σκέφτονται να μετακομίσουν
σ' ένα πιο “καθαρό” έλος.
Ε, λοιπόν όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν σύντομα 
και μια περίοδος σαρωτικών αλλαγών θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. 
Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τίποτα παραπάνω 
για να μην σας στείλω πριν την ώρα σας.
Απολαύστε προς το παρόν τη νηνεμία στη ζωή σας 
και μην πέφτετε σε κατάθλιψη, κάθε φορά που κάποιος 
σας εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας.
Το κεφάλι ψηλά...τα κέρατα ακόμα ψηλότερα...και ηθικόν ακμαιότατον!

ΤΑΥΡΟΣ: Λουκουμάκια μου...Που σας στενοχωρώ συνέχεια, που σας μαλώνω, που χοντρούληδες σας ανεβάζω, μπουνταλάδες σας κατεβάζω....Νιώθω έντονη την ανάγκη να εξιλεωθώ απέναντι σας, γι' αυτό αυτήν την εβδομάδα θα κάνω οικονομία στις προσβολές 
και θα επικεντρωθώ στα θετικά σας στοιχεία, τα οποία ομολογουμένως είναι ουκ ολίγα.
Η αλήθεια είναι ότι και τα άστρα συμφωνούν μαζί μου
οπότε για τις επόμενες επτά ημέρες
θα ευνοηθείτε σε πολλούς τομείς (ενώ γύρω σας διάφοροι θα καταποντίζονται!)
Κυρίως δε, στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας.
Για να κάνετε οικονομία χρόνου και χρήματος μπορείτε, να τα συνδυάσετε!
Δηλαδή να πιάσετε τον πρώτο/η διαθέσιμο/ η συνάδελφο και να πάρουν φωτιά
οι σκάλες και τα εταιρικά κουζινάκια.
Αν πάλι είστε καλλιτέχνες, σύντομα θα αναγνωριστεί το ταλέντο σας 
(...σύντομα...εντάξει μην το δέσετε...μέσα σ' αυτόν τον αιώνα θα είναι...
τώρα πότε ακριβώς...εύχομαι να ζείτε, για να το απολαύσετε!)

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιτσουνάκια μου (ναι καλά!!)...τι γίνεται...κόσμο βλέπω, ένταση βλέπω...αρχίσατε να βρίσκετε μια άκρη, μέσα στο λαβύρινθο των σχέσεων, ή έχει θολώσει το μάτι μου από τις πολλές προφητείες; Όπως και να' χει, κάτι κινείται αυτή την εβδομάδα, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας και οι πολλαπλοί εαυτοί σας, καθησυχάζουν ο ένας τον άλλο, αντί να τσακώνονται ποιος από όλους θα επικρατήσει.
Σας έχω κι άλλα καλά νέα (μήπως παρασόφτεψα;), τα οποία αφορούν τα οικονομικά σας (σε αυτό το σημείο να σημειωθεί, ότι μπορεί οι Ταύροι να έχουν το όνομα της τσιγγουνιάς, αλλά εσείς έχετε τη χάρη...σιγανοπαπαδιές), τα οποία γνωρίζουν μια πρωτοφανή άνθιση, πιο πολύ από τύχη, παρά από δική σας πρωτοβουλία και ίσως είστε οι μόνοι (ή έστω απ' τους λίγους) που πρόκειται να πάρουν φέτος επιστροφή απ' την εφορία (αν επαληθευτεί η πρόβλεψη θέλω μερίδιο...30%...αδιαπραγμάτευτο).
Αντί να πάρουν τα μυαλά σας αέρα (δεν χωράνε άλλο...)με την ξαφνική, αναπάντεχη εύνοια των πλανητών, βάλτε και κανένα πλυντήριο, γιατί καλά όλα...
αλλά έχετε κι ένα σπίτι remember;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Deathάδες μου...τι γίνεται;...πως πάει το μοιρολόι...μμμ μάλιστα...
με τη Νέα Σελήνη στον Κριό...η ζωή σας συνεχίζει 
να θυμίζει Χολιγουντιανό μελόδραμα (κακοπαιγμένο...). 
Δεν με ακούτε όταν σας γράφω, δεν με προσέχετε...δεν...
τι θα κάνω μαζί σας η επιστήμονας;
Δεν είπαμε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι με κλαυδμούς και οδυρμούς, δεν γίνεται δουλειά. 
Όχι τίποτα άλλο, μόνοι σας πάτε και τα κάνετε merde (το είπα γαλλιστί για να είναι πιο δόκιμο) πάλι μόνοι σας μετά το μετανιώνετε και ζητάτε συγνώμες, προς κάθε κατεύθυνση.
Δεν θέλατε να χωρίσετε, αλλά είπατε στον έρμο το σύντροφο, ότι πνίγεστε, ότι δεν νιώθετε ερωτευμένοι, ότι αξίζετε κάτι καλύτερο και τώρα που σας ζώνει η μοναξιά, στέλνετε απεγνωσμένα μηνύματα, τα οποία συνήθως παραμένουν αναπάντητα
(καλά σας κάνει ααααχ!!!!).
Δεν θέλατε να μιλήσετε άσχημα στην ταμία του σούπερ μάρκετ, αλλά της κάνατε τα νεύρα κρόσσια με την γκρίνια σας, επειδή λέει το μαλακτικό ρούχων που αγοράζετε, έχει εξαντληθεί (πάρτε ένα άλλο...500 κυκλοφορούν στην αγορά...επιτέλους πια, επιτέλους!)
Αποφασίστε εντέλλει τι θέλετε...γιατί άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε βράχοι...
και γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί “εν βρασμώ ψυχής”...τα μεγαλύτερα εγκλήματα (γκρρρ!!)

ΛΕΩΝ: Σύντροφοι & συντρόφισσες (μη βαράτε ρε παιδιά..ξέρω πολλούς αριστερούς Λέοντες...δεν κατάλαβα γιατί με αποπαίρνετε...μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται...μόνο). Ο προεκλογικός πυρετός καλά κρατεί...κι εσείς δεν αφήνετε ανεκμετάλευτο χωριουδάκι για χωριουδάκι, ακριτικό νησί για ακριτικό νησί κι ούτω καθεξής...Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά στον συνάνθρωπο (μετά θα πάτε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένετε να ξεπλυθείτε με Betadyn...), προκειμένου να δείτε τα τεράστια προβλήματα ιδίοις όμμασι και να τα λύσετε μονομιάς (δια της ατόπου απαγωγής ή δια της μεθόδου του γόρδιου δεσμού...).
Μερικά, ιπτάμενα γιαούρτια (κάνουν και καλό στο δερματάκι σας) και κάμποσα κλούβια αυγά (μπλιαχ!!!) δεν είναι ικανά ν' ανακόψουν την αφοσίωση σας στο κόμμα...ε στον λαό εννοούσα...ναι τον λαό λέγω...
Καλό βόλι σας εύχομαι...και προσοχή στις σκνίπες...θερίζουν την Άνοιξη...θερίζουν...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σνομπαρίες μου...τι μου έχει κάνει το πλανητικό σκηνικό και δεν μπορώ να σας πάω κόντρα; Πάλι θα την σκαπουλάρετε με μικρές σχετικά απώλειες, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια κυρίως της φωτιάς και του αέρα, που πλήττονται περισσότερο από το καινούργιο φεγγάρι στον Κριό.
Εσείς, εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, βαστάτε ανά χείρας το κοκαλάκι της νυχτερίδας και κανείς δεν μπορεί ν΄ανακόψει τη φόρα σας (ας μας λυπηθεί ο πανάγαθος...)
Επικοινωνιακά σχίζετε (πάλι αρχίσατε τα ψέμματα;), εμφανισιακά σχίζετε επίσης (αλλάξατε κι άρωμα μπαγάσικα!) και το πιο εντυπωσιακό απ' όλα είναι, ότι ακόμα δεν σας έχουν πιάσει οι περίφημες αλλεργίες σας...τι να πω...ο ουρανός μίλησε...και σας βγάζει λάδι για τις επόμενες επτά ημέρες (έχω πια εναποθέσει τις ελπίδες μου, στο Μεγάλο Σταυρό του Απριλίου...αλλιώς δεν μας βλέπω καλά...δεν μας βλέπω καθόλου καλά...)

ΖΥΓΟΣ: Κοσμοπολίτες & κοσμοπολίτισσες...ειλικρινά, νιώθω την ανάγκη να σας συμπαρασταθώ...γιατί αυτά που πρόκειται να σας συμβούν το επόμενο διάστημα 
(βλέπε new moon in Aries 30/1/2014)...είναι αποτρόπαια...ακόμα και για τους Σκορπιούς...
Ένα- ένα όμως...με το μαλακό....
Η πλούσια θεία, από την οποία περιμένατε, να σας γράψει το εξοχικό στο Ζούμπερι...τελικά σας αποκληρώνει...η πρόταση που σας έγινε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο γνωστού, νεοσυσταθέντος κόμματος με βουκολικό όνομα...δεν απεύνονταν τελικά σε σας, αλλά στην πρώτη ξαδέλφη σας (κι εντελώς συνονόματη). Τα αδυνατιστικά χάπια που καταναλώνετε τα τελευταία τρία χρόνια ανελλιπώς, κρίθηκαν ακατάλληλα από τον ΕΟΦ...και πρόκειται να αποσυρθούν από τα Φαρμακεία, τα Ινστιτούτα Καλλονής και το Διαδίκτυο...
Θέλετε να συνεχίσω; (εγώ καίγομαι, αλλά δεν θα το κάνω...νηστεύω...)
Τι να πω;...Κουράγιο...κουράγιο...κουράγιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεσημασμένα μου...έρχεται και για εσάς μια Κυριακή 
(που λέει και το λαϊκό άσμα!). Όσο πονέσατε, πονέσατε, όσο σας αδίκησαν, σας αδίκησαν, όσους σκοτώσατε, σκοτώσατε (σόρρυ...από κεκτημένη ταχύτητα...).
Θα ήθελα, πριν συνεχίσω με την πρόβλεψη, να παραθέσω κάποια ιστορικά στοιχεία, σχετικά με τη μεγάλη αδικία, που παίχτηκε στην πλάτη σας. Παλιότερα, οι Κριοί κι εσείς, μοιραζόσασταν τον ίδιο Κυβερνήτη, τον πολεμόχαρο Άρη. Στην πορεία όμως κάποιοι κακεντρεχείς κι ανιστόρητοι “συνάδελφοι” (Κριοί θα ήταν...Υδροχόοι ίσως ή πιθανότατα Τοξότες, ρεμάλια!!!) αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον μαχητικό Άρη στον Κριό και σε σας να πασάρουν τον καχεκτικό Πλούτωνα (ναι τον γνωστό...με τον Κάτω Κόσμο, την Περσεφόνη και τα συναφή..). Έκτοτε, σας ταυτίζουν με τον σκοτεινό κι εκδικητικό θεό
που ζει στα έγκατα της γης κι η μόνη του χαρά είναι η κόρη της Δήμητρας...
Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή να πάρετε το αίμα σας πίσω (μεταφορικά έτσι;)...
γι΄αυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας φρενάρει...
(στα φανάρια και στα στοπ φρενάρουμε κανονικά...)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαρεμένα μου...έχετε χάρη που έχω τις καλές μου, λόγω...πολλών συγκυριών (...δεν κατάλαβα, αναφορά θα σας δώσω; άμα πια με το κουτσομπολιό...ανοίξτε και κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείτε!!!).
Θα είμαι σύντομη, συνοπτική και λακωνική μαζί σας. Η εβδομάδα που έρχεται δεν είναι ούτε από τις χειρότερες σας, ούτε κι απ'τις καλύτερες. 
Ουδέτερη θα τη χαρακτήριζα, με μια ροπή προς το αδιάφορη επίσης.
Τα τόσα μπινελίκια που σας έριξα, μέσω αυτής της πολύτιμης στήλης, βλέπω με χαρά 
(και μεγάλη έκπληξη!), ότι έπιασαν τόπο και κάπως σουλουπωθήκατε. 
Εύχομαι το Κριαρίσιο φεγγάρι της 30ης Μαρτίου, να μην σας αποδιοργανώσει τελείως
τώρα που μπήκατε στον ίσιο δρόμο.
Αγνοήστε τις γνωστές σειρήνες που σας καλούν να ρεμπέλεψετε
 κάτω από τον καυτό Ανοιξιάτικο ήλιο (δεθείτε καλού-κακού και σε κανένα κατάρτι...)
& everything will come up roses!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυρίες και κύριοι (έχετε ένα class πως να το κάνουμε)...η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, τεστάρει τις απεριόριστες αντοχές σας. Μην πανικοβάλλεστε και κυρίως μην αγχώνεστε. Εδώ είμαι εγώ, για να σας στηρίξω στα δύσκολα.
Αυτό το φεγγάρι δεν σας βοηθάει καθόλου.
Ίσα – ίσα, σας κάνει σκανδαλωδώς σπάταλους, επιπόλαιους, υπερενθουσιώδεις και σας αποπροσανατολίζει σε τέτοιο βαθμό, που οι Τοξότες φάινονται ξαφνικά πιο λογικοί από σας 
(oh my God!!!).
Πρέπει οπωσδήποτε, να ξαναβρείτε άμεσα τον παλιό καλό σας εαυτό, που δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν βρίζει, δεν σφουγγαρίζει (...ξέρω δεν κολλάει, αλλά ήθελα να ριμάρω...).
Προτείνω διαλογισμό, pilates, ζούμπα...ρούμπα, σάμπα...
κι οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία σας προτείνει ο ομοιοπαθητικός, ο πνευματικός 
ο ψυχολόγος σας...ο σαμάνος σας...
Υπομονή, άστρα είναι και γυρίζουν...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναστάτες / επαναστάτριες μου (χωρίς αιτία πάντα...) Τα πράγματα έχουν ως εξής: 1. πρέπει επειγόντως να κουρευτείτε (το στιλ οργισμένος χεβιταλάς με 80s χαίτη δεν βγάζει πια γκόμενες, πάρτε το απόφαση), 2. ήρθε η στιγμή, να κάψετε όλες τις μπλούζες ΜEGADEATH και ACDC, που αγοράσατε με το χαρτζηλίκι σας, όταν ακόμα είχαμε δραχμές, 3. ...μαζί με τα βίντεο-ντοκουμέντο από κάτι οργιώδη rave – party 
(επόμενη μανία , αφoύ σας τελείωσε το heavy metal) 
4. τέλος...πρέπει επιτέλους, να αντιμετωπίσετε τη ζωή σαν ενήλικες.
Κατανοώ (και συμμερίζομαι) ότι αυτά που σας λέω, ηχούν στ' αυτιά σας, εξίσου ακαταλαβίστικα με τα σουαχίλι, όμως ο κόσμος προχωράει μπροστά (όχι μόνο τεχνολογικά....) και υπάρχει άμεση ανάγκη, να συντονιστείτε με την αδυσώπητη πραγματικότητα.
Επιπλέον, ίσως θα ήταν καλή ιδέα, να μείνετε για λίγο μακριά από τα κολλητάρια σας 
(Τοξότες-λεχρίτες, Ιχθείς-κοπρίτες), ειδικά ενόψει της Νέας Σελήνης στον Κριό
η οποία όπου βρει λωλό...θα τον αποτρελάνει (ο νοών νοείτω!)

ΙΧΘΕΙΣ: Αδυναμίες μου, θα σας μαλώσω. Τι τσαπατσουλιές είναι αυτές τελευταία; Γιατί τόση βιασύνη ξαφνικά; Από που πηγάζει όλη αυτή η λογοδιάρροια (τι απέγινε η περιβόητη σιωπή των Ιχθύων); Νιώθετε ανασφάλεια; (πολύ πρωτότυπο!)
Καταπιέζεστε σε κάποια σημαντική σχέση; (...σε όλες ίσως;)
Έχετε προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο; Σας έπιασαν πάλι τα ορμονικά σας;
Όχι...προς Θεού, όχι πάλι...αφού είπαμε το αλκοόλ δεν είναι λύση
(...ούτε τ' άλλα τα περίεργα, ξέρετε εσείς...)
Η λύση είναι μία...για να απαλλαγείτε οριστικά απ' ότι σας κάνει να νιώθετε σαν ψάρι έξω από τα νερά του...πρέπει να αποφασίσετε, με ποιους θα πάτε 
και ποιους θα κλειδώσετε μια για πάντα, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. 
Με πισωγυρίσματα και “τοξικές” επανασυνδέσεις” 
με διάφορους άκυρους πρώην, δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν οι πραγματικές σας ανάγκες (δηλαδή αγάπη και προδέρμ)...
με σας κάνω αποφώνηση για σήμερα...την επόμενη εβδομάδα μη σας βρω έτσι...
θα θυμώσω... (μικρά μου!!)


That was all folks!...Ας έχουμε μια καλή εβδομάδα...
με όσο το δυνατόν λιγότερες αμήχανες και δύσκολες στιγμές...
επιστρατεύστε όλα τ' αποθέματα χιούμορ που διαθέτετε...κι όλα θα πάνε καλά 
(πόσο χειρότερα δηλαδή να πάνε;)
κι αν δεν πάνε...τώρα ξέρετε τη συνταγή...
BLAME IT ON THE STARS...on ice!
See you soon!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου