Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

The Black Widow

Story: Είναι γνωστή ως Natasha Romanoff ή πιο απλά σαν Scarlett Johansson από την ταινία Avengers. Η Black Widow όμως έχει ένα μυστηριώδες παρελθόν, όπου το μόνο πράγμα που είναι γνωστό, είναι ότι περιέχει πολύ αίματος και δολοφονίες.

Αυτή η σειρά την δείχνει σε μια προσπάθεια να μετανοήσει για το παρελθόν της, κάνοντας καλές πράξεις χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της για το καλό, αλλά επειδή προσπαθεί να κάνει καλά τώρα δεν σημαίνει ότι κανείς δεν πρόκειται να πληγωθεί.

Why is good: Στη πρεμιέρα της η σούπερ κατάσκοπο της Marvel μας κέντρισε το ενδιαφέρον μας για πολύ καιρό, και τώρα έχουμε τα ματιά μας κολλημένα πάνω της. Ο συγγραφέας Nathan Edmondson είναι γνωστός για τις σκηνές γρήγορου ρυθμού και πολύ.. ξύλου, οι οποίες περιέχουν δράση και μυστήριο.


Αυτή είναι μια εντελώς νέα σειρά comic, αλλά περιμέναμε για την έκδοση - ντεμπούτο και ανυπομονούμε για να δούμε τη συνέχεια. Με τον καλλιτέχνη Phil Noto να επιμελείτο, μπορούμε να πούμε ότι όλα όσα δούμε θα είναι καταπληκτικά,  όσο για την επόμενη συνάντηση της Natasha μία λεπτομέρεια για την επόμενη αποστολή είναι οτί… δέρνει αρκετούς μπράβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου